MAGI-WAP uljane boje 1/24 EO2412C-4

1.299,00 рсд

MAGI-WAP®

Availability: Na zalihama

Šifra proizvoda: 6949905298317 Kategorija:

Art ranger
OIL COLOUR
– set 24 x 12ml;
– Art.EO2412C-4;

ART RANGERS oil colour chooses a versatile colour range used frequently by artists and hobbyists. Excellent light-fastness, fabulous tinting strength, strong covering power, and gorgeous colours.
Create any colour you desire with Art Nation fully intermixable paints.
Use directly from the tube or dilute with oil mediums. It paints smoothly and easy to mix.
Enjoy the pleasure of painting with our non-toxic paints.

Kratko uputstvo za upotrebu:
Uljane boje Magi se mogu upotrebljavati na svim podlogama koje se uobičajeno koriste u uljnom slikarstvu. Nanošenje uljanih boja zahteva pripremu podloge, platna se pripremaju uljanom temeljnom bojom (uljanim prajmerom) ili univerzalnom akrilnom podlogom (koja se razređuje vodom).
Boje se u potpunosti mogu mešati.
Uljane slike se retko rade jednim slojem boje. Dubina i luminoznost određenih radova potiče od višeslojnih naslaga boje. Kad se nanosi više slojeva, treba se držati osnovnog pravila: nanositi deblji sloj preko tanjeg. Na kasnije nanete slojeve bi se trebao dodavati adekvatni medijum da bi se konzistencija boje održala, a naneta boja sačuvala od pucanja.
Vreme sušenja gornjeg sloja slike na tankoj podlozi iznosi najviše 15 dana, a slika na debeloj podlozi 20-30 dana. Kao i kod svih uljanih boja, do potpunog sušenja boje dolazi tek protokom par meseci.

Uljane boje se uvek moraju premazati lakom. Nikad ne premazivati gotovu sliku lakom pre nego što se slika potpuno osuši, dakle ne zaštićivati gotovu sliku pre isteka 6 meseci od dana kada je slika završena. U sopstvenom interesu, upotrebljavajte samo proverene umetničke, uljane lakove, koji ne žute i koji zadržavaju svoju gipkost.

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MAGI-WAP uljane boje 1/24 EO2412C-4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *